(KDV Dahil) :
Ürünü favorilere ekleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Erzurum İspir ilçesinin yerel ve yöresel nefis lezzetlerinden olan İspir Kaymağı bir diğer adı Kuru Kaymak tandırda sütün 10 saati aşkın bir sürede beklemesiyle oluşan çok lezzetli bir gıdadır. İspir Yöre halkı tarafından yaylalarda taze süt ile özel tepsisinde ve odun ateşinde üretiliyor. Hiç bir katkı ve koruyucu içermeden üretiliyor. Gerçek kuru kaymak olan İspir Kaymağı, genellikle bal ile tüketilirken, damak tadına göre farklı şekilde de tüketilebiliyor. İspir Yöre halkı tarafından yaylalarda taze süt ile özel tepsisinde ve odun ateşinde üretiliyor. Hiç bir katkı ve koruyucu içermeden üretiliyor. Gerçek kuru kaymak olan İspir Kaymağı, genellikle bal ile tüketilirken, damak tadına göre farklı şekilde de tüketilebiliyor.
Siz de İspir Kaymağı'nın eşsiz lezzetini denemek ve doğallığın keyfini yaşamak istiyorsanız, hemen sipariş verin! Ürünümüzü taze ve doğal halde, en kısa sürede kapınıza teslim ediyoruz.